ΒΙΟ…«γραφικός»

Σε καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog, το οποίο αποφάσισα να το δημιουργήσω, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να σχολιάζει ελεύθερα την σύγχρονη καθημερινότητα, με καυστικότητα αλλά και με χιούμορ.

Δεν σας κρύβω πως, κι ένας ακόμη λόγος είναι και για να μην βλάψω με τα λεγόμενα μου τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες τις οποίες έχω δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Βλέπετε όλα περνάνε από «φίλτρα», σε μια κοινωνία που ο καθένας καταλαβαίνει ότι τον βολεύει.

Έτσι λοιπόν, αυτός είναι ο προσωπικός μου χώρος.

Χωρίς όμορφα λόγια, με ευθύτητα, ρεαλισμό και ειλικρίνεια, κοιτώντας την αλήθεια και την πραγματικότητα, θα έχουμε πολλά να πούμε, και φυσικά όλες οι απόψεις είναι δεκτές αλλά και οι κριτικές, τόσο με τα σχόλια σας, όσο και με τα emails για τους πιο ντροπαλούς φίλους.

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτές τις γραμμές και να επισκεφτείς το blog μου και έλα να σε ξεναγήσω…..

Μέσα σ’όλα

Τα πάντα και ότι γυρίζουν γύρω μας από ειδήσεις και ότι έχει ενδιαφέρον χωρισμένες σε κατηγορίες….για να μην μπερδευόμαστε!

Θε…ματάρες

Θέματα από την καθημερινότητα και την επικαιρότητα, όπως τα βλέπουν οι δικές μου οι… “ματάρες” για να γίνουν θεματάρες. Περιμένω την συμμετοχή σας.

Βίντεο… «σκοπό»

Όλα μου τα βίντεο, είτε δικά μου, είτε από το διαδίκτυο θα έχουν κάποιο…σκοπό για να τα προβάλω. Μια ενότητα που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, γέλιο, συγκίνηση και…εκμάθηση… Φυσικά θα χρειαστώ την βοήθεια σας στο YouTube. Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου πατώντας ΕΔΩ

Φωτο… «γράφω»

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, λέει ο λαός, και αυτό είναι αλήθεια, όμως μην περιμένετε να κάθομαι και να γράψω γιατί θα βαρεθείτε να διαβάσετε. Καλές λήψεις να έχω λοιπόν.

Βιο… «γραφικός»

Όχι δεν θα γίνω… “γραφικός” και να λεω τα ίδια και τα ίδια. Εμπειρίες, ιστορίες από την προσωπική μου ζωή. Ότι δεν χωράει στα θέματα.

Επι… «κοινωνία»

Σίγουρα η ενότητα που θα μας φέρει πιο κοντά. Να μας κάνει μια μικρή κοινωνία. Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και την γνώμη σας για το blog μου.

Η βοήθεια σας

Ναι αγαπητοί μου, ότι έχετε ευχαρίστηση. Κοινοποιήστε τα θέματα που σας αρέσουν. Πρώτον δεν είναι ντροπή και δεύτερον είναι δωρεάν. Επίσης μέσα στα θέματα θα βρείτε κάποιες διαφημίσεις, μπορείτε να κάνετε εκεί πάνω ένα κλικ, και αυτό είναι στήριξη.

YouTube

Όποιος έχει λογαριασμό στην Google μπορεί αν επισκεφτεί την σελίδα μου και αν κάνει εγγραφή. Στόχος και σκοπός είναι οι 1000 εγγραφές και οι 4000 ώρες προβολής των βίντεο που θα ανεβάσω εκεί. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.