Από εχθές διαπιστώνω έναν πόλεμο στο Facebook για τους γιατρούς που πήγανε και εμβολίασαν τα παιδιά στο “Ασημακοπούλου”, για τα λεφτά που πληρώνει ο Καβαλιώτης γονέας για να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά, 200 και 300 ευρώ, τι κάνει το ελληνικό κράτος για τους Έλληνες, για την εισβολή των λαθρομεταναστών στην χώρα μας και πολλά άλλα.

Μάλλον, οι περισσότεροι δεν μπήκανε στον κόπο να διαβάσουν τι λέει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το κείμενο).

Ο εμβολιασμός των παιδιών κρίθηκε αναγκαίος προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και να μπορούν αυτά, απρόσκοπτα, να ενταχθούν στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και δομές των σχολείων.

Λοιπόν τα παιδάκια αυτά θα μπουν στον σχολείο, μαζί με τα δικά σας. Αυτό το έχετε διαβάσει; Το έχετε καταλάβει όσοι το διαβάσατε; Αν δεν το έκαναν, θα λέγατε ότι μπαίνουν χωρίς εμβόλιο στις τάξεις που είναι τα δικά μας παιδιά. Μου αρέσει που είστε οι περισσότεροι και οι ίδιοι γονείς και βγάλατε τέτοια χολή.

Λαθρομετάναστες, Μουσουλμάνοι, Ισλαμιστές, βιαστές, κλέφτες, δολοφόνοι, οκ συμφωνώ μαζί σας. Αλλά τα παιδιά; Τι φταίνε αυτά; Όταν σας έπαιρνε ο μπαμπάς σας και σας πήγαινε στο χωριό εσείς λέγατε τίποτα; Έτσι κι αυτά. Τα πάνε όπου θέλουν οι γονείς τους.

Όσο για τους “Έλληνες Ορθόδοξους”, που αγαπάνε την Πατρίδα τους, μην ξεχνάτε τι είπε ο Χριστός για τα παιδιά.