Μια εικόνα 1000 λέξεις λέει ο σοφός λαός. Στην δική μας περίπτωση έχουμε 4 φωτογραφίες, οπότε χιλιάδες λέξεις. Τις εικόνες που βλέπετε τις έχει «συλλάβει» ένας αγανακτισμένος γονέας από το 12ο Νηπιαγωγείο της Καβάλας τις οποίες ανάρτησε στην ομάδα ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.

Μια ομάδα, που όσοι την επισκεφτείτε ή γίνεται μέλη της, θα δείτε πολλά και απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στην όμορφη πόλη μας.

Σκουριασμένα κάγκελα σε μπαλκόνι που μέσα στην αίθουσα παίζουν παιδιά, μια μεταλλική κολόνα – σωλήνα που πάνω υπάρχει μια λάμπα και βρίσκεται στο προαύλιο χώρο έτοιμη να πέσει, μια καγκελόπορτα η οποία ζυγίζει πάρα πολλά κιλά τα οποία φαίνεται να τα συγκρατούν δυο σκουριασμένοι μεντεσέδες.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι τα καλώδια ρεύματος, τα οποία εκτός που είναι σε άσχημη κατάσταση, βρίσκονται εκτεθειμένα και προσβάσιμα στον οποιοδήποτε!!!

Τι άλλο θα πρέπει να έχει αυτό το νηπιαγωγείο για να πάνε….και τα μυαλά στα κάγκελα…..όλων των γονιών που στέλνουν εκεί τα παιδιά τους;

Κύριοι επειγόντως, στείλτε συνεργεία και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες, πριν γίνει το κακό.

Η ανάρτηση του πατέρα λέει τα εξής:

Οι φωτογραφίες ειναι από το 12 νηπιαγωγείο.. Κάγκελα σκουριασμενα.. Καλώδια υψηλής τάσης στο ένα μέτρο εκτεθημενα… Η πόρτα 300 κιλά στηρίζετε σε 2 μεντεσέδες από τους τρεις. Φυσικά αν σπάσει ο τέρμα πάνω αλλοίμονο στο παιδάκι που θα είναι από κάτω της.. Αν θα γίνει κάτι σε κάποιο παιδί θα σας πάρει ο διάολος……