Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2020, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη, παρουσία τοπικών Αρχών, Φορέων, Συλλόγων και πολιτών, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στέφανος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά με προοπτική ανάπτυξης για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, οι Δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου, οι Διοικητές της ΧΧΤΘΜ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, ο Λιμενάρχης Καβάλας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΙΠΑΕ, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Καβάλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ, εκπρόσωποι Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Στη βασιλόπιτα, το τυχερό νόμισμα ήταν στο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το δώρο ήταν μία εικόνα της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας.