Δηλαδή μέχρι πότε πρέπει να οδηγεί κάποιος στην Ελλάδα; Κρίμα για τον άνθρωπο, αλλά, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα.  

Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι πολιτικοί, όλες οι κυβερνήσεις πως οι ΓΕΡΟΙ δεν είναι ΠΑΡΑΒΟΛΑ! Είναι δημόσιοι κίνδυνοι στον δρόμο. Και άντε ο συγχωρεμένος ο γέρος, έχασε τον έλεγχο και το αμάξι αναποδογύρισε χωρίς να πάει στο αντίθετο ρεύμα.

ΑΝ ρε ηλίθιοι άνθρωποι έβγαινε στο αντίθετο ρεύμα και ξεκλήριζε μια οικογένεια τι θα λέγαμε τώρα ρε άχρηστοι άνθρωποι;;;;

Πόσα σπίτια πρέπει να κλείσουν οι ηλικιωμένοι που πιάνουν τιμόνι στα χέρια, κι έχουν προκαλέσει χιλιάδες ατυχήματα στο “ξέφραγο αμπέλι” που λέγετε Ελλάδα;;;;;

Κι εσείς ρε συνάνθρωποι, που έχετε έναν ηλικιωμένο στην οικογένεια πως τον αφήνετε να πιάσει τιμόνι; Θέλει να πάει στο καφενείο; Μπορείτε να τον πάτε εσείς; Θέλει να πάρει την βόλτα του; Μπορείτε να τον πάτε.

Αν σκεφτείτε πόσες ώρες βγάζετε τα μάτια σας πάνω από Facebook θα καταλάβετε πως δεν είναι τίποτα να πάτε να κάνετε μια βόλτα τα γερόντια σας, ή να πάτε να τα ψωνίσετε.

Φτάνει ρε τόσο αίμα στους δρόμους. Δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά ΕΛΕΟΣ. Είναι ο πιο άδικος θάνατος. ΟΛΟΙ έχουμε χάσει κάποιον δικό μας και ξέρουμε πως είναι.

Η φωτογραφία είναι από την Google….και μόνο που την βλέπω θλίβομαι……

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ λέει τα εξής:

Ένας άνδρας, ηλικίας 89 ετών -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ- είναι νεκρός μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε.

Το τροχαίο συνέβη στις 11:40, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Δερβενίου και στο ρεύμα εισόδου.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε νεκρός, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Παραμένει άγνωστο αν ο θάνατος του ηλικιωμένου προκλήθηκε από την εκτροπή του οχήματος ή αν, ενδεχομένως, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του ύστερα από κάποιο αιφνίδιο παθολογικό συμβάν, κάτι στο οποίο πιθανότατα θα δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής μετά από διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.