Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν μετρούσα τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που λένε να μην ανεβάζετε φωτογραφίες μικρών παιδιών στο διαδίκτυο, ποιος θα ήτανε ο αριθμός μέχρι σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο. 50-60 δεν ξέρω.

Βρε ευλογημένη μάνα, γιαγιά, θεία, νονά, εντάξει βγήκες φωτογραφία, βάλε κάτι στο πρόσωπο του παιδιού πριν την ανεβάσεις στο διαδίκτυο. Δεν θα μιλήσω για παιδόφιλους κτλ. Θα σου πω για τη δική σου βλακεία, που παρασύρει και τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Και θα το γενικεύσω. Ξέρετε κάτι; Δεν γεννήσατε μόνο εσείς παιδιά, δεν γίνατε μόνο εσείς μανάδες, γιαγιάδες, θείες και νονάδες. Και άλλοι έκαναν μωρά και μάλιστα από το ίδιο σημείο βγήκανε κι εκείνα. Αλλά πραγματικά το έχετε ξεφτιλίσει πλέον το θέμα. Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέει η Ελληνική Αστυνομία; Δεν μιλάτε την Ελληνική γλώσσα; Ζητήστε βοήθεια.

Να σας δώσω μια όμορφη συμβουλή. Να κάνετε ότι κάνανε οι γονείς μας. Να βγάζετε φωτογραφίες και να πηγαίνετε να τις εμφανίζεται στον φωτογράφο της γειτονιά σας ή να τις εκτυπώνεται στο σπίτι σας, στον εκτυπωτή, και μετά να τις τοποθετείτε σε ΑΛΜΠΟΥΜ. Τα θυμάστε;

Λειτουργούν χωρίς ρεύμα έχουν σελίδες με προστατευτικό κάλυμμα και κρατάνε για πάρα πολλά χρονιά. Σε μια συνάντηση, ενώνουν τις οικογένειες,  μοιράζονται αναμνήσεις και συγκινήσεις.

Αφήστε το Facebook και κλειδώστε αυτές τις αναμνήσεις μέσα σε ένα ΑΛΜΠΟΥΜ και θα με θυμηθείτε σε λίγα χρόνια. Θα με θυμηθείτε, όταν αυτό το κοριτσάκι ή το αγοράκι το οποίο το φωτογραφίζεται χωρίς να το ρωτήσετε και το εκθέτεται στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων, θα μεγαλώσει, θα πάει να σπουδάσει, θα πάει φαντάρος, θα παντρευτεί, θα κάνει παιδιά που θα είναι τα εγγόνια σας και θα τα παίρνεται αγκαλιά και θα δείχνετε όμορφες φωτογραφίες, χωρίς να ανεβάζεται την φωτεινότητα του κινητού σας ή να μένετε από μπαταρία. Τις όμορφες στιγμές του μπαμπά και της μαμάς φυλαγμένες με αγάπη!!!